Transportoplossingen
voor bedrijfsvoertuigen
 
Home
 

    Nieuws
Lente 2021
 
 

 
25% elektrische bedrijfsvoertuigen
in minder dan 3 jaar!

MTS bereidt zich actief voor op het aanbieden van producten die aan deze nieuwe generatie voertuigen zijn aangepast.
Veel steden, waaronder Brussel, Gent, Antwerpen hebben besloten om op korte termijn het stadsverkeer te beperken voor voertuigen die broeikasgassen uitstoten.

Om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, hebben verschillende MTS-medewerkers een opleiding gevolgd om een certificaat te bekomen om aan elektrische voertuigen te werken.

Hieronder een video die u iets meer over het belang en de inzet van deze opleiding verteld.

Klik op het "CC" icoon in de startbalk van de video om de Engelse ondertitels te verkrijgen.

 

 Nieuw: 2 opstaptreden

MTS heeft 2 nieuwe  opstaptreden ontwikkeld in gegalvaniseerd staal, die perfect beantwoorden aan de verwachtingen van de gebruikers van bedrijfsvoertuigen: robuust, veilig, comfortabel en in overeenstemming met de huidige normen...

Er worden 2 versies voorgesteld :
- bevstigd rechtstreeks op het chassis
  van het voertuig
- bevestigd op de trekhaak Nieuwe voertuigen

Nieuw en reeds beschikbaar in het MTS gamma :

    - Renault Express 2021,
    - Renault Kangoo 2021,
    - VW Caddy 2021.

Wijzigingen van de stalen en aluminium imperialen voor :
    - Mercedes Vito (verlengd)
    - Mercedes Sprinter (met achteruitrijcamera)

 

 Specifieke producten

MTS weet ook hoe het specifieke producten moet ontwikkelen om aan precieze en complexe verwachtingen te voldoen. Hierbij een dakdrager voor campers met zwart aluminium imperiaal, zwarte uitschuifbareladder (aan de zijkant geplaatst), loopvlak rechts, verkorte ladderrol en verstevigingen voor het dakraam.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling die samen met ons studiebureau dit soort verzoeken zal kunnen bestuderen.


 

 Uitrusting voor digitale communicatie

MTS heeft een grote filmset geïnstalleerd in de fabriek om live audiovisuele presentaties van zijn producten en accessoires te maken via WebEx of Twitch platforms.
(Afmetingen filmset : H 5 m, B 5 m, L 7 m + 5 m opklapbaar)

Deze set zal gebruikt worden voor demo van onze huidige producten en nieuwe producten en video tutorials van onze producten enz. De deelnemers kunnen in interactie treden met de animatoren en onze producten live ontdekken. Een eerste sessie heeft reeds plaatsgevonden in maart 2021, waarbij de imperialen en accessoires van de nieuwe VW Caddy 2021 werden voorgesteld. De sessies zullen in verschillende talen worden weergegeven.

Wij zullen u ook uitnodigen om de producten van onze partners te ontdekken. MTS zal u graag verwelkomen tijdens de volgende sessies.