Transportoplossingen
voor bedrijfsvoertuigen
 
Home
 

  Bedrijf   

Ontstaan in 1975, MTS ontwerpt, produceert en verdeelt uitrustingen en accessoires voor bedrijfsvoertuigen. Deze uitrustingen worden gemaakt voor huidige, oude, standaard en specifieke bedrijfsvoertuigen.

Sinds 2013, heeft MTS toegetreden tot de NOVARC groep in haar PSAI divisie, die is gespecialiseerd in auto-producten en diensten.


 
 
Certificeren

Gecertificeerde kwaliteit, veiligheid en evolutie met respect voor het milieu

Produceren

Industriƫle productie volgens
genormeerd proces

Ontwikkeling

Onderzoek, studie, concept ontwikkeling en design
Distributie en logistiek

Marketing, communicatie, verkoop,
verzending, dienst-na-verkoop
Verpakking

Monteren, identificatie, controle,
verpakken


  Kwaliteit - Veiligheid - Milieu  
 


Het bedrijf MTS zet zich in voor een alomvattende aanpak van kwaliteit en heeft reeds bewezen om op de behoeften van de markt te anticiperen.

Een voortdurende evolutie laat toe om MTS imperialen te blijven ontwikkelen die beantwoorden aan de verwachtingen van de klant.

Alle MTS producten worden getest en goedgekeurd. Daarbij worden intern en onder de controle van UTAC simulaties met draaglast en fysieke tests uitgevoerd. Tevens maken uitgebreide praktijktesten deel uit van de technische goedkeuring.

 


MTS verbetert voortdurend de veiligheid bij het gebruik van zijn imperialen, dit beantwoordend aan de Europese normen. De werkomstandigheden van zijn medewerkers worden regelmatig geƫvalueerd om de ergonomie en veiligheid van elke werkafdeling te optimaliseren.

Tevens zet MTS zich in voor het behoud van de natuur waarbij de productie gebeurt met respect voor het milieu en duurzame ontwikkeling. Toeleveranciers worden zorgvuldig geselecteerd om afval te beperken en tevens is het mogelijk om de producten te recycleren op het einde van hun levensduur.